Pemandangan sekolah Pemandangan sekolah Pemandangan sekolah Pemandangan sekolah Pemandangan sekolah Pemandangan sekolah Pemandangan sekolah Pemandangan sekolah Pemandangan sekolah Pemandangan sekolah Pemandangan sekolah Pemandangan sekolah Pemandangan sekolah Pemandangan sekolah

SMK Elopura - Bandar Indah

SMK Elopura Sandakan menyediakan infrastruktur yang pelbagai bagi meningkatkan suasana pembelajaran yang lebih harmonis dan berkesan. Dengan azam yang membara, warga sekolah berusaha merealisasikan hasrat 'Pelajar Didahulukan, Pencapaian Diutamakan' Semoga para pelajar dapat merealisasikan visi ini serta meningkatkan lagi pencapaian akademik mahupun bidang sukan pada tahun 2013.

Visi & Misi SMK Elopura Sandakan


VISI SMK ELOPURA
SMK ELOPURA, SEKOLAH GEMILANG 2011

MISI SMK ELOPURA
SMK Elopura bertekad untukĀ  mencapai kegemilangan melalui :

  1. Pengurusan Pentadbiran yang Cekap dan Sistematik
  2. Keprofesionalan Staf yang Bermaklumat dan Berketrampilan
  3. Kemenjadian Murid yang Seimbang dan Harmonis
  4. Pembangunan Fizikal yang Selamat dan Kondusif
  5. Penglibatan Komuniti yang Bersepadu dan Berterusan

PENAFIAN:Setiap maklumat yang terkandung di laman web rasmi SMK Elopura adalah tepat dan terkini. Walau bagaimanapun, maklumat yang didapati di laman ini boleh diubah, disunting atau ditarik semula dari semasa ke semasa dan pihak SMK Elopura tidak bertanggungjawab terhadap sebarang liabiliti berkenaan ketepatan maklumat yang dipaparkan. Pihak SMK Elopura berhak membuat sebarang perubahan tanpa sebarang notis. Sesetengah maklumat adalah pautan dari pihak ketiga dan pihak SMK Elopura tidak akan bertanggungjawab terhadap ketepatan atau sebarang perkara lain yang berkait dengan pautan-pautan berkenaan.