Pemandangan sekolah Pemandangan sekolah Pemandangan sekolah Pemandangan sekolah Pemandangan sekolah Pemandangan sekolah Pemandangan sekolah Pemandangan sekolah Pemandangan sekolah Pemandangan sekolah Pemandangan sekolah Pemandangan sekolah Pemandangan sekolah Pemandangan sekolah

SMK Elopura - Bandar Indah

SMK Elopura Sandakan menyediakan infrastruktur yang pelbagai bagi meningkatkan suasana pembelajaran yang lebih harmonis dan berkesan. Dengan azam yang membara, warga sekolah berusaha merealisasikan hasrat 'Pelajar Didahulukan, Pencapaian Diutamakan' Semoga para pelajar dapat merealisasikan visi ini serta meningkatkan lagi pencapaian akademik mahupun bidang sukan pada tahun 2013.

Unit-unit Khas

Berikut adalah blog Unit-unit Khas SMK Elopura Sandakan:

Kelab Kebajikan Staf

Kelab Kebajikan Staf (KKS) merupakan satu organisasi dalaman SMK Elopura Sandakan. AJK Kelab ini terdiri daripada beberapa orang guru dan staf yang dipilih sendiri oleh warga Elopura.
Blog Kelab Kebajikan Staf »

Unit Bimbingan & Kaunseling

Unit Bimbingan dan Kaunseling terdiri daripada empat orang kaunselor iaitu En. Morjani Mokri, Puan Siti Aisyah Abu Bakar, Cik Medelinah Henrikus dan Cik Salsiah Salleh. Kaunseling merupakan salah satu perkhidmatan utama unit ini.
Blog Unit Bimbingan & Kaunseling »

Perpustakaan Munsyi Abdullah

Perpustakaan Munsyi Abdullah merupakan gedung ilmu utama SMK Elopura Sandakan. Perpustakaan ini berada di Blok Saga dan diberi nama sempena tokoh sastera Abdullah bin Abdul Kadir yang dikenali sebagai Bapa Sastera Melayu Moden
Blog Perpustakaan »


PENAFIAN:Setiap maklumat yang terkandung di laman web rasmi SMK Elopura adalah tepat dan terkini. Walau bagaimanapun, maklumat yang didapati di laman ini boleh diubah, disunting atau ditarik semula dari semasa ke semasa dan pihak SMK Elopura tidak bertanggungjawab terhadap sebarang liabiliti berkenaan ketepatan maklumat yang dipaparkan. Pihak SMK Elopura berhak membuat sebarang perubahan tanpa sebarang notis. Sesetengah maklumat adalah pautan dari pihak ketiga dan pihak SMK Elopura tidak akan bertanggungjawab terhadap ketepatan atau sebarang perkara lain yang berkait dengan pautan-pautan berkenaan.