Laporan Aktiviti & Berita

MESYUARAT AJK PIBG KALI KE-1 SESI 2018/2020Tarikh: 26 Februari 2018
Tempat: Bilik Kurikulum, SMK Elopura Sandakan

Pada 26 Februari 2018 , mesyuarat AJK PIBG kali ke-1 bagi sesi 2018/2020 telah berlangsung dengan jayanya. Seramai 15 ahli telah hadir dalam mesyuarat tersebut. Mesyuarat ini bertujuan untuk membincangkan hala tuju tugas dan tanggungjawab PIBG dalam membantu sekolah khususnya kemenjadian murid.

YDP PIBG, Dr Jupikely James Silip, Pensyarah UMS Sandakan turut menderma 16 bibit pokok moringa ( kelor ) sempena mesyuarat ini.

Mesyuarat ditangguhkan pada pukul 4.30 petang disusuli dengan acara menanam pokok moringa ( kelor ) dan Perasmian Lorong PPDa sempena Minggu Anti Dadah SMK Elopura Sandakan Tahun 2018.

 

meeting3 meeting4 meeting5 meeting6 meeting8 meeting9


PENAFIAN:Setiap maklumat yang terkandung di laman web rasmi SMK Elopura adalah tepat dan terkini. Walau bagaimanapun, maklumat yang didapati di laman ini boleh diubah, disunting atau ditarik semula dari semasa ke semasa dan pihak SMK Elopura tidak bertanggungjawab terhadap sebarang liabiliti berkenaan ketepatan maklumat yang dipaparkan. Pihak SMK Elopura berhak membuat sebarang perubahan tanpa sebarang notis. Sesetengah maklumat adalah pautan dari pihak ketiga dan pihak SMK Elopura tidak akan bertanggungjawab terhadap ketepatan atau sebarang perkara lain yang berkait dengan pautan-pautan berkenaan.