Laporan Aktiviti & Berita

HARI SUKAN SEKOLAHTarikh: 24 & 25 Mei 2016

Tempat: Padang SMKE

Pada 24 dan 25 Mei yang lalu, Sukan Sekolah telah diadakan di Padang SMK Elopura. Acara balapan dan padang diadakan sepanjang kedua-dua hari tersebut.

Acara kemuncak yang dipertandingkan pada hari kedua adalah acara 4 x 100 kategori guru dan pelajar. Acara perbarisan antara rumah sukan pula menjadi acara penutupan Sukan Sekolah Tahun 2016 yang disempurnakan oleh Yang DiPertua Persatuan Ibu Bapa Dan Guru (PIBG) SMK Elopura, En. Salamun Ali.

Rumah Biru telah dinobatkan sebagai juara keseluruhan pada tahun ini dan ini diikuti Rumah Merah (Ke-2), Rumah Hijau (Ke-3) dan Rumah Kuning (Ke-4)


PENAFIAN:Setiap maklumat yang terkandung di laman web rasmi SMK Elopura adalah tepat dan terkini. Walau bagaimanapun, maklumat yang didapati di laman ini boleh diubah, disunting atau ditarik semula dari semasa ke semasa dan pihak SMK Elopura tidak bertanggungjawab terhadap sebarang liabiliti berkenaan ketepatan maklumat yang dipaparkan. Pihak SMK Elopura berhak membuat sebarang perubahan tanpa sebarang notis. Sesetengah maklumat adalah pautan dari pihak ketiga dan pihak SMK Elopura tidak akan bertanggungjawab terhadap ketepatan atau sebarang perkara lain yang berkait dengan pautan-pautan berkenaan.