Slideshow Image 1 Slideshow Image 2

Kelab Kebajikan Staf

Selamat datang ke blog Kelab Kebajikan Staf (KKS) SMK Elopura Sandakan. Barisan AJK KKS Sesi Tahun 2011 terdiri daripada 8 orang guru dan 1 staf sokong akan berusaha untuk menjaga kebajikan semua warga SMKE secara khasnya para guru serta AKS dan kebajikan murid secara amnya.

Aktiviti Kelab Kebajikan Staf


MAJLIS PERPISAHAN STAF AKP PN. MARLINA BINTI LASAMA

Majlis dimulakan dengan ucapan alu-aluan Pengerusi kelab kebajikan Staf 2017, Ustaz Muhammad Bin Mohd Noor...teruskan membaca »

Karnival Pendidikan Daerah Sandakan – Futsal Guru-Guru Sandakan

Pada 18 Jun 2011 telah berlangsung Kejohanan Futsal Guru-Guru Sandakan bersempena Sambutan Hari Guru peringkat...teruskan membaca »

Sambutan Maulidur Rasul 2011

Sambutan Maulidur Rasul peringkat sekolah telah dijalankan dengan sempurna pada 14 Febuari 2011. Penyertaan pelajar...teruskan membaca »

Majlis Persaraan dan Perpindahan Staf

Pada hari ini Kelab Kebajikan Staf (KKS) meraikan persaraan Puan Hajah Bijuri serta perpindahan tempat...teruskan membaca »

Sambutan Aidil Adha dan Majlis Qurban

Pada Hari Raya Aidil Adha yang lalu telah berlangsung Sambutan Aidil Adha dan Majlis Qurban...teruskan membaca »

Jasamu Dikenang: Cikgu Cecilia Kong

Hari ini, 22 Julai 2010, genaplah perkhidmatan Cikgu Cecilia Kong di SMK Elopura Sandakan selama...teruskan membaca »

Perayaan Hari Guru

Aktiviti yang dijalankan sempena Sambutan Perayaan Hari Guru Peringkat Sekolah Menengah Kebangsaan Elopura bagi sesi...teruskan membaca »

Sambutan Maulidur Rasul Peringkat Sekolah

Sambutan Maulidur Rasul yang disambut untuk menyegarkan dan menyuburkan semula perasaan cinta dan kasih terhadap...teruskan membaca »


PENAFIAN:Setiap maklumat yang terkandung di laman web rasmi SMK Elopura adalah tepat dan terkini. Walau bagaimanapun, maklumat yang didapati di laman ini boleh diubah, disunting atau ditarik semula dari semasa ke semasa dan pihak SMK Elopura tidak bertanggungjawab terhadap sebarang liabiliti berkenaan ketepatan maklumat yang dipaparkan. Pihak SMK Elopura berhak membuat sebarang perubahan tanpa sebarang notis. Sesetengah maklumat adalah pautan dari pihak ketiga dan pihak SMK Elopura tidak akan bertanggungjawab terhadap ketepatan atau sebarang perkara lain yang berkait dengan pautan-pautan berkenaan.